Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Lek och Bus

Tolan BrothersPosted by Camilla Fri, April 19, 2013 20:47:12

Bild från Lek och Bus Stockholm

Idag valde Leo att stanna hemma. Alexander hade säkert klarat av en dag på dagis men vi valde de säkra före det osäkra och lät honom vara hemma idag också. Alltså, två barn hemma innebär att det är två barn som måste aktiveras. Vad gör man då? Jo, på eftermiddagen drog vi till leklandet Lek och Bus. Ett super roligt ställe men som är svindyrt. 120 kr per barn (billigare priser skulle ge fler besök) skulle de ha vilket gjorde att idag fick Alexander vara strax under 2 år (nästan sant ;)). Jamen ja vet, det är fel men nu vart det så. Jag kommer säkert bli straffad för det en vacker dag.

Vi var på leklandet förra året och då var Leo inte alls med på noterna. Mycket var läskigt och han höll sig mest till att trampa cykel. Det har det blivit en ändring på. Nu är han tuffare och han försvann som en avlöning in bland klätterställningar, rutschkanor och allt annat som fanns där.

Och Alexander då. Jo då, han var på. Han är ju inte den som bangar för nått egentligen. Det roliga i det hela var att han tyckte det var läskigt att vara på småbarnsavdelningen men där Leo var, där var det kul fast att allt var mycket större och högre. Och logiken i det är?!

Det var en toppen eftermiddag och jag har nog gjort av med mer kalorier än ett svettis pass skulle kunna ge mig. För även om Alexander var med på allt så var jag tvungen att hänga på. Jag har nog aldrig krypt och klättra så mycket som jag gjorde idag. Många människor har nog fått sig ett gott skratt av att se mig försöka vara lika smidig som alla andra barn.

Vi tog en (svindyr) fika där killarna fick en varsin djurmugg. En sån där mugg man tar hem och återanvänder. Detta var mitt största misstag. Varför? Jo, efter fikat skulle det ju klättras mer så inte nog med att jag behövde få mig med mina kilon, väskan och ett litet barn. Jag behövde balansera på två muggar också, med saft i. Den sista stunden vart därmed kortlivad, som ni säkert förstår.

Har jag några trevliga bilder från vår dag? NEJ, herre gud, vad förväntar ni er. Jag hade fullt upp med att hålla reda på allt och alla. Inklusive väskan, så klart. Som om inte allt detta räcker så bröt jag en nagel också. Jamen ni förstår, jag kommer somna fort ikväll.