Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Har ni fest eller?!

FödelsedagPosted by Camilla Sat, January 05, 2013 23:53:59
Japp, det har vi faktiskt haft för vi är F R I S K A!

Ett något senaste födelsedagskalas för mig och Micke gick av stapeln idag. Vi har laddat med både Alvedon och Bisolvon de senaste dagarna för hålla familjen frisk. Vi behövde denna fest, vi behövde denna träff med vår familj och vi är så glada över att den blev av och att så många kom.

Det serverades pajer, sallad, bröd och vin (alkoholfria drycker fanns så klart!).

Vi vart 18 personer plus några i modell mindre så vi slängde ut alla i vardagsrummet. Som rummet ser ut idag så är det stort men vid sådana här tillfällen så är det helt perfekt. Alla fick plats utan att behövas slås om utrymmet.

Ingen vidare vacker dukning, jag vet, men alla dukar finns längst ner i den gigantiska tvätthögen som ska vikas så det fick bli utan duk idag. Verkar som att alla överlevde det.

Eftersom det var kalas så var det även tårta. Var rädd att den inte skulle räcka till alla men fastän jag gjorde en liten tårta denna gång så vart det massor över. Vet inte om det berodde på om det var något fel på den eller om det är småfåglar vi har i familjen.

I övrigt så hann jag inte ta så mycket kort. Det var fullt ös hela tiden. Men jag hann få till en bild på lille Algot som kom på sitt premiär besök hos oss på Tolan. Och det ser ut som att han hade det trevligt.

Nu framåt natta så är jag helt slut men väldigt nöjd över kalaset. Tror nog att alla var mätta och belåtna när de åkte hem. Vi har i alla fall laddat våra batterier och är så glada att vi fick göra något annat än att bara vara sjuka detta jul/vinter lov.

Sussi gott!