Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Kategorifasen

VardagenPosted by Camilla Sat, August 01, 2009 20:19:54

Ok, då har vi fått lite svar på tal. Leo är inne i Kategorifasen enligt boken Växa och upptäcka världen (av Hetty van de Rijt & Frans X. Plooij). För mig får de kalla fasen vad faan de vill, jag kallar den för "Djävligt jobbig"! Det enda positiva i det hela i är att jag smått börjar komma tillbaka till att "mamma är ok", vilket känns skönt. Men som sagt, jag är inte riktigt där än så jag ska inte ropa hej förän jag kommit över ån, som det så vackert sägs.

Leo har i vanlig ordning varit ganska så hysterisk idag. Dagvilan har gått bra då vi numera kör utmattningsmetoden innan vi försöker vila Leo. Visst är vi hemska föräldrar! Medan Micke var hos frisören så var jag och Leo ute i den nya lekparken som finns precis runt hörnet. Förutom att den var helt tom på folk och barn så var det en trevligt lekpark. Det fanns en klätterställning som var alldeles lagom för Leo och som han uppskattade massor, i 10 minuter, innan han var sur, igen.

Väl hemma så har jag och Micke turats om att roa och behaga detta barn men utan gott resultat nästan varje gång. Han grinar, gnäller mest hela tiden. Det som var lite roligt, dvs i 25 minuter, var att sitta i diskhon och leka med vattnet. Alla nöjt vi av denna trevliga och lugna stund.

Nu har Leo somnat, puh, och vi ska äta middag. Hungrig! På kvällens meny erbjuds musslor i vitt vin och vitlökssås. Mmmm! Efter detta ska vi mums i oss gratinerad hummer med någon smarrig geggamojja. Mmmmm, gott!

Må så gott!

/Camilla