Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

På egna (hus)ben

DrömhusetPosted by Camilla Wed, May 02, 2012 21:58:56

Jaha... så kom dagen då snickarna slog in den sista spiken, packade sina saker och drog vidare. Så här står vi på egna ben och det är väl nu som det roliga börjar. Vi har en lång och spännande resa framför oss. Snickar Micke börjar sitt arbete i augusti men kommer att börja smått på helgerna.

Här är en bild från vårt sovrum. Det blir lite kallt om baken att sova med ett öppet hål. Få nu inga perversa associationer på den sista meningen... Hur som helst, ikväll har Micke satt upp en provisorisk vägg så att vi kan använda vårt sovrum. Det funkar inte att ha sovrum, vardagsrum och kök i ett och samma rum på 20 kvm. Så denna lösning vart ett måste.

Längst ner ser ni killarnas rum som just nu har en skelett look som de gärna skulle vilja klättra i.

Och så här ser det ut från vårt nya vardagsrum. En hel del pimpning behövs.

"Hur gör vi nu?" frågade Micke och det var ungefär det sista jag ville höra. Han har ett förslag på att sätta upp en webbkamera så att jag kan se när han snickrar och när han stöter på problem så kan jag Googla fram en How to. Ja ni... det här blir nog bra.... :)

Nu kommer det dröja med husuppdateringar så då får ni ser mer av våra ansikten. Äntligen :)