Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Snygg 90 åring

SläktträffPosted by Camilla Tue, May 01, 2012 22:30:03

Idag har vi varit på storpartaj och firat Mickes (gammel) morfar som fyller 90 år. Imponerande ålder. Jag hoppas att jag också bli 90 år. Minst!

Morfar är en pigg charmör som kan få vilken kvinna som helst att fnittra. Med toppen humör och en å annan stänkare i kroppen fick han ett ordentligt firande med god mat och trevligt sällskap. Svärmor hade dukat upp en buffé som gjorde att vi alla hamnde i paltkoma och kröp ut på soldäck för att andas ut. Hennes bjudning gör att man inser att jag har långt kvar innan jag kan titulera mig som en god husmor.

Vi fick även, äntligen, träffa släktens nykomling. Lille Algot fick en att bli skengravid på en gång. Tror dock att Micke inte kände riktigt samma sak ;)

Algot ser lite skeptisk ut men jag kan lova dig lille vän, vi är snälla även om vi inte ser ut att vara det.

Sist men inte minst.... tårtan! Denna skapelse som jag umgåtts med de senaste tre nätterna. Jag ville göra något riktigt bra och hade min målbild klar framför mig. På det stora hela vart den nästan som jag tänkt mig. Bortsett från en guldmedalj som hamnade i soporna tillsammans med en massa arbetstimmar. Det är tur att man är en glad amatör :)

Det blev en sommartårta med gul bakgrund och vita blommor. Den slängda medaljen ersättes med en enkel namnremsa full med glitter. Tårtan var fylld med rårörda hallon och en hallon mascarpone kräm.

Det verkar som att tårtan var uppskattad och det glädjer mig för det var riktigt kul att göra den.

Nu rundar jag av kvällen. I natt ska jag inte krama någon tårta utan bara min härliga kudde som jag längtat efter. Blir ett kärt återseende.