Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Nedräkning

DrömhusetPosted by Camilla Wed, April 25, 2012 13:08:40

Det har inte varit så mycket uppdatering på denna kära blogg. Har liksom inte så mycket att säga än att allt går enligt plan. Snickarna arbetar för fullt men nu är de inne i en fas där man inte ser förändringarna lika tydligt som i början.

Eftersom de är så ordningssamma och låser skjutdörrarna när de åker så har jag än inte kommit i vår nya del. Visst, jag kan se in från sovrumsfönstret men fysisk närvaro har jag inte lyckats åstadkomma än. Men det blir bra ändå.

Byggställningarna är nere och just nu sker allt arbete inomhus. Jag tror att de skulle isolera taket idag och därefter sätta upp innertak och väggarna till killarnas rum. Det allra sista de ska göra innan de packar och drar iväg är att slå ner väggen till vårt nuvarande sovrum. Just i det arbetet skulle jag mer än gärna vilja vara med. Tänk er att helt lagligt få utlopp för lite aggressioner.... he he he!

Efter detta så är väl de klara med sitt uppdrag och vi ska ta vid där de slutade. Huwa, DET blir en helt ny fas i vårt liv!