Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Hysterisk!

VardagenPosted by Camilla Mon, July 27, 2009 12:03:35

Vad gör man när ens barn är totalt hysterisk och är så trött att han vill inget alls men förmår sig ändå inte att sova?!?! Puh, vilken pärs! Leo har skrikit sig hes i över en timme. Vi har gjort flera goda försök till att få honom att vila men utan resultat. Han bara skriker och är så uppskruvad att han blivit låst i huvudet. Vi har försökt med både 5 och 15 minuters metoden men det sved bara i hjärtat och det slutat med att jag gick in och tog upp honom.

Med då Leo är välldigt pappig just nu så finns det inte så mycket jag kan göra vilket även det svider i hjärtat. Vill ju inget annat än att krama och trösta honom men det är inte ömsesidigt. Jag hör hur pappa just nu fått Leo att somna vilket är gott. Killen behöver vila! Tycker bara det är synd att jag inte kan få ge honom den värmen och mysheten och att jag just nu är mer som en trasdocka snarare än en snuttefilt för honom.

Är allt det här normalt?

Troligtvis är de det. Hoppas bara att lill kille kommer tillbaka till mamma smiley

/Camilla