Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Skiftbyte

FöräldraledigPosted by Camilla Wed, February 29, 2012 20:29:13

Så kom dagen då det var dags för skiftbyte. Jag går till jobbet och Micke går på föräldraledighet.

Jag skulle kunna säga "vad skönt det ska bli" men inser att även om det är sant så är det lite tråkigt att lämna man och barn hemma. Fast att större delen av föräldraledigheten har varit extremt tuff så har det skett en förbättring de senaste två månaderna vilket gjort att jag fick en rolig avrundning på föräldraledigheten. Och det känns kul att kunna se tillbaka till ledigheten som något som varit mysigt och kul.

Micke har stora planer för sin ledighet. Här ska det bli långa promenader till både hit och dit och målet är att han ska bli ännu snyggare än vad han är redan idag ;) Jag väntar med spänning på förvandlingen :)

Jag är lite nervös inför morgondagen. Ungefär som första dagen i skolan. Vad ska jag ha med mig?! Handväska, hur funkar en sån? Smink, ja det kan ju behövas.

Det jag defenitivt ser fram emot är att äta lunch i lugn och ro och att kunna gå på damernas utan att man har ett litet barn som kittlar en på rumpan. Jomen visst, det ska bli kul att träffa arbetskamraterna igen. Skönt att få snacka om annat än vad ens barn kan/inte kan eller har/inte har.