Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Pappaledig – Leo summerar

PappaledigPosted by Mikael Tue, January 26, 2010 20:26:24

Kul å va ute även om pappsen hela tiden tjatar om vad man måste ha på sig… såg ju några större killar utan varken mössa eller vantar…

… men jag brukar ge med mig då han börjar gnälla och ta till ”Om mamma skulle se dig nu så skulle pappa få massor med skäll”.

Ska bli skönt att flytta hemifrån så man slipper höra hur man skall ”Bita ihop och köra vidare”…

… förstår inte varför man inte kan få gå där det är plogat.. å skapligt less på att får höra om pappa å lumpen å hur det var då i snön..

Öppna förskolan är toppen där finns en del schysta brudar … och kanske mer intressant, massor med kul leksaker…

Jaha! Där drog hon, bättre med leksaker som man vet stannar …

Me like! Skönt med lite omväxling och bara kunna sitta å chilla lite så se hur pappsen kutar å frustar..

Run Forest, RUN! He he he .. nu lackar svetten på The Old man igen!

Har fundrat lite på det där med jobb och modellandet känns inte helt fel... synd bara att mitt första gigg inte gav några slantar.. men jag skall skaffa mig en bättre agent..

Åka pulka å så tog ett tag att få ihop men sen hajjade jag grejjen med både pulka och att äta snö.. va rätt kul faktiskt om det inte var för…

… pappsen som inte vet när det är dags att ge sig.. Varför måste jag alltid vara sista ungen i backen… Jag vill heeeeeem!!!!