Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

En helt vanlig måndag

FöräldraledigPosted by Camilla Mon, January 16, 2012 16:57:28

Ja ni, en helt vanlig måndag utan några större överraskningar. Tyvärr! Vi tog vår sedvanliga tripp till öppna förskolan (ÖF) för lite sångstund och pyssel.

Full koncentration i målarverkstaden.

Måste bara slå ett slag för ÖF. Så himla kanon att dessa verksamheter finns när man är föräldraledig. De har de mesta för barn i åldrarna 0-6 år så de går att aktivera de flesta knoddar. Tyvärr är föräldrarna ÖF i centrum inte allt för sociala, eller så är det jag som är för pratsjuk, men jag åker ändå dit varje måndag och fredag. Alltid finns det någon jag kan tracka och växla några ord med :)

Lunch hemma och när storebror vilade så bakade jag lite knäckisar. De vart förvånandsvärt goda. Allt nyttigt brukar inte alltid fall en i smaken men dessa är smarriga. Inte helt LCHF vänliga (innehåller havrgryn) men jag kör ju ingen strikt diet så jag kan käka dessa.

Gjorde ett litet ge bort paket som jag ska ta med mig till min torsdagsdate som bjuder på sopplunch. Gott!