Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vad gör man med julkorten?!

Tankar och funderingarPosted by Camilla Mon, January 09, 2012 21:52:50

Jag måste få fråga. Nu när man börjar plocka ner julen så undrar jag, vad gör ni med alla julkort ni fått? Sparar? Slänger? Bränner?

Som ni vet så gillar jag att få vykort och jag har sparat alla jag fått. Dock inte så systematiskt som en del människor gör utan man finner mina spridda i små gömmor överallt. Min f.d svärmor är en otroligt ambitiös kvinna som har satt ALLA vykort (julkort, påskkort, födelsedagskort etc) i kronologisk ordning i album. Imponerande! Men jag undrar, sitter hon och bläddrar/läser igenom alla kort hon fått genom åren?

När man smurfar runt lite på nätet kan man finna en del knep-å-knåp tips på vad man kan göra med julkort medan andra har julkort som samlar objekt och finner stor glädje i att hitta så gamla vykort som möjligt.

Men jag…njae, jag har ju spara mina vykort, någonstans, för jag har inte hjärta att slänga dem. Fast i ärlighetens namn så har jag aldrig läst vykorten igen när jag väl stöter på dem. Borde jag skämmas?