Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vykort

Tankar och funderingarPosted by Camilla Thu, December 29, 2011 21:36:27

Jag stod och beklaga mig för min svärmor över baksidan med ny teknik. Jag är helt på när det kommer till nya, coola och häftiga grejer men en sak kan ny teknik inte ersätta. Känslan av att få och hålla i ett vykort.

När jag fyllde år så kom det en massa gratulationer i både sms och FB form men bortsett från det så ekade det tomt i huset. Och självklart vart jag glad för alla gratulationer!!! JA!!! Men när det dimper ner ett nykort så ger det en annan känsla. På nått sätt en mer autentisk känsla. Här har en vänlig själ bemödat sig med att handla, skriva och skicka ett vykort, till mig! Det är faktiskt lite extra när det kommer ett vykort i brevlådan.

Och när det kommer till svärmor så är hon en fena på det här med att skicka vykort. Så när jag hade beklagat mig färdigt så tänkte hon säkert att nu ska jag få tyst på kärringen. Och mycket riktigt, några dagar senare damp det ner en hälsning och gratulation i brevlådan :)

Och JA Berit, det funkar fin fint att skicka ett vykort i efterskott :) Jag tackar och bockar så hjärtans mycket :)