Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

För- och efterskottskalas

FödelsedagPosted by Camilla Sun, December 11, 2011 21:44:38

Eftersom vi inte vart inbjudna till Nobelfesten i år heller så ordna vi en egen liten bjudning med många fashionabla gäster. Alla hade det kommit för fira att Tolankungen blivit äldre och att hans älskade ska bli en aning äldre om några dagar.

Vi bjöd på Biff Bourgogne, Chokladtårta a la något misslyckad, vin och öl och en himla massa trängsel. Men som alltid så gäller att finns det hjärterum så finns det stjärterum. Fast det kommer det bli ändring på och nästa år kan vi förhoppningsvis ha vår bjudning på en något större yta.

Finfina presenter fick vi, fastän vi inte är barn längre. Inte jag i alla fall. Micke kan väl diskuteras vilken ålderskategori han tillhör ;)

Tack snälla alla för en trevlig kväll!

Tyvärr lite dålig bildkvalitet...här har vi en kusinträff. Tyr ser glad ut och Alexander ser mest förskräckt ut. Har moster Emma viskat något...eller?!

Ingen fara! Det är nollöl! Alltså 0% alkohol.