Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Leos nya säng

VardagenPosted by Camilla Tue, December 29, 2009 20:10:13

Idag vart jag inspirerad av min svägerska och vår granne som är duktiga Blocket köpare. Sagt och gjort så smurfade jag in på Blocket och fann en vit säng till Leo. Den är inte nya och inte tokfräsch men kommer att fungera bra i hans rum. Jag funderar på att bättra på den med vit färg men gör det i så fall när vi flyttat in till huset.

På förmiddagen hade vi en helylle familjedag ute i kylan. Det var vi och några andra tappra själar som hade tagit oss till perkstugan för att leka med snö och åka rutchkana. Leo börjar bli riktigt modig med att åka själv och han åka gärna med huvud före. Nu gör det visserligen inte så mycket då han hamnar med stuten i snön.

Idag fick han åka den stooora rutchkanan nästan alldeles själv!

Han har lite svårt att röra sig i både snö och tunnlar då det är både halt och jämn mark att knalla runt på.

Efter lek och bus var det dags för lunch till Leo och kaffe till de vuxna. Det var vi och ett gäng dagisbarn som hade picnic ute. Det var kallt som f**n och jag tror inte att jag fika ute någon mer gång när det är såhär kallt.

Det var alles från mig smiley

/camilla