Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Fjong i benen

AlexanderPosted by Camilla Sat, August 20, 2011 20:39:19

Se upp för här kommer en klagan!

Nej Alexander sov inte hela natten. I numera vanlig ordning så låg han och skruvade på sig vid midnatt. Hans ben har en tendens att fjonga rakt upp vilket gör att han får täcket över ansiktet och vaknar. Och har han inget täcke på sig så börjar han att leka med sina fötter. Vid 2-tiden vaknade han till ordentligt och var hur pigg och glad som helst. Tyvärr var inte hans mamma lika glad och lyckades avfyra ett antal onödiga kommentarer.

Hur länge orkar man att inte sova hela nätter? Vad krävs för att man ska stupa eller bli helt apatisk? Det här var tredje natten i rad som Alexander håller sig vaken under natten och jag känner att jag sakta men säkert håller på att bli knäpp. Jag orkar inte!!! Om det inte vore för Micke så hade jag... ja jag vet inte, jag är bara så tacksam över att han har bättre förståelse och ork för situationen än vad jag har.

Vad gör man för att bryta detta nattanöje? Kan man göra något? Det känns som att Alexander håller på att vända på dygnet. Än så länge gör vi inget mer än att låta honom ligga kvar i sängen. Mest för att visa att nu är det minsann natt och då ska man sova. Jag tror (gissar!) att om man går upp, tänder lampor och börjar leka med honom så får man definitivt in en rutin om att han ska vakna mitt i natten och det vill jag ju inte. Är detta ett nyck som försvinner med tiden?

Det börjar smått bli ångestladdande att lägga sig om kvällarna. Man bara väntar tills att skurken sätter igång vilket gör att man ligger lite på spänn och kan inte sova av bara det skälet. Snälla, snälla, snälla, måtte detta gå över snart! Jag/vi behöver sova!!!

NU sover trollet minsann!!! *suck*