Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Sömnlös natt och hurtig eftermiddag

VardagenPosted by Camilla Fri, August 19, 2011 20:56:53

...hur går det ihop?! Det gör det inte. Eller, jo det gjorde det.

Alexander har för andra natten i rad vaknat vid 4-tiden och inte somnat om. Inatt fick Micke ta nattpasset och jag masade mig iväg till soffan. Tyvärr vart det ingen sömn för det då Alexanders åsikter om att sova inte gick att missa. Loud and clear! Jag hade dessförinnan varit mer eller mindre vaken mellan 24-02 vilket gjorde att jag var skapligt mör när jag behövde gå upp vid 7.

Men inte lät jag detta knäcka mig. Nej nej! Sagt å gjort så tog jag mig ut på en joggingtur på eftermiddagen. Hela 5,22km lyckades jag beta av på 42 minuter. Skitbra för att vara mig! Jag tror jag tog denna runda på 35 minuter innan jag vart gravid så jag har lite att ta igen.

Ja jag vet, jag springer supersakta men jag tar mig runt i alla fall.

Nu sussar alla barnen och det är dags för att dega framför dumburken. Jag misstänker att det kommer ta två microsekunder innan både jag och Micke somnar.
Jag hoppas innerligt att Alexander kan sova inatt. En varm flaska med mjölkersättning borde göra susen. Ja jag har inte tillräckligt med mjölk i tuttisarna så jag lägger till lite mjölkersättning på kväll och natt. Det kan man inte tro med mina groteska bomber *huwa*