Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Besvikelse för den stora dagen

VardagenPosted by Camilla Tue, August 16, 2011 19:23:33

Idag var Leos första dag på den nya avdelningen på dagis (storbarnsavdelningen). Personalen hade sagt att jag skulle gå till den gamla avdelningen först för att de skulle därifrån följa Leo till sin nya avdelning. Han skulle även själv få flytta sina saker till sin nya hylla. Allt i linje med god pedagogik och kommunikation för Leo om att han ska byta avdelningen.

När jag kom till dagis var det ingen som mötte upp mig. Jag frågade personalen om jag skulle hänga upp hans påse på det gamla stället och fick till svar att man redan flyttat hans saker. Jag gick in till dagis och lämnade det jag hade med mig och mycket riktigt var allt klart. Jag frågade om hans nya fröken visste om att han skulle komma idag och fick till svar "ja...det borde hon känna till...". Jag gick då till Leos nya fröken och presenterade mig samtidigt som jag frågade efter telefonnummer till den nya avdelningen. "Det har du redan fått" fick jag till svar. Ett Hej hade känts mycket mer tillmötesgående. Vi det här laget var jag så sur så jag höll kvar fröken tills hon svarat på mina frågor. Och mycket riktigt, under vårt samtal hade hon endel frågor om Leo och fick information som hon behövde veta om Leo men som ingen tog intiativ till att fråga efter.

Jag lämnade Leo på gården. Visserligen mådde han topp, han var ju hos sina kompisar, men jag kände mig bara besviken över att inte blivit mött på ett mer tillmötesgående sätt. Det hade varit så himla enkelt om någon bara kommit fram till mig och sagt Hej, jag heter X och jag är Leos nya fröken. Framför allt hade jag velat att fröken pratat direkt med Leo och gått in med honom för att visa hans nya plats. Allt i lugn och ro, precis som för de barn som flyttat till den nya avdelningen igår.

När jag hämtade Leo sa de att han hade känt sig förvirrad när han skulle gå in efter att de vart ute på förmiddagen. Inte så konstigt, ingen hade ju visat eller berättat för honom att han bytt avdelning!

Morr!!!!

Nu tror jag inte Leo tar någon skada av dagens händelse och troligtvis kommer jag överleva dagen. Men jag tycker att det vart en så tråkig introduktion som man kunnat hantera på ett mycket bättre sätt med ytterst få ansträngningar från personalens sida.

Morr igen!