Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Hushållsnära tjänster

Mormor & MorfarPosted by Camilla Mon, June 20, 2011 21:22:08

Nyss hemkommen efter en eftermiddag hos mormor och morfar. Skönt att få lite hjälp med barnpassning. Framför allt när man har en kille som gått in i en 3 års trotts och är med jämna mellanrum tjurskallig och sur. Vi hade endel duster på förmiddagen.....

Leo hjälpte mormor med trädgårdsarbete och höll därefter morfar syselsatt hela kvällen. Idag var det nog en morfar dag. Jag hörde mest "mooooofaaaa" och så självklart "mooooomoooo". Tyvärr ingen maaaaamaaaaa med det kommer väl när trottsperioden gått över.

Vägen hem var lite mindre kul. Alexander gillar inte att åka bil. För det mesta så kan han, efter en stund, somna i bilen men inte ikväll. Jon Blund (speldosan) var inte intressant och det som funkade lite var att jag sjöng "En liten båt blir oftast våt....". I 30 min fick jag sjunga samma visa, om och om igen. Visst är jag tacksam över att mina barn är de enda som uppskattar min sång men....tillslut tröttnade även jag på min fagra stämma. Leo gav också upp och somnade (!!) medan Alexander tjoade (skrek) hela resan hem. Visst är det kul med barn! :)