Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Sköna söndag

VardagenPosted by Camilla Sun, April 17, 2011 19:24:48

Vilket väder! Vilken underbar helg! Vi har varit ute hela helgen och pysslat med både det ena och andra. I lördags krattade vi löv och ris efter våra trädfällningar. Inte det roligaste att göra på en solig lördag men skönt att fått det gjort. Nu har vi bara en gigantisk hög med trädstockar kvar som ska kapas till ved.

Micke har även lagat barnvagnen. Varför köpa 1 nytt däck för 400 kronor (med en 3 veckors väntetid då det ska skickas från Tyskland) när man kan köpa en gammal barnvagn på Blocket för 500 kronor och därmed få 4 däck. Dock har vi ytterligare en barnvagn i vårt garage och numera kan vi nästan säga att vi har ett barnvagnslager.

Idag skulle vi vara lika effektiva men det vart inte riktigt så. Grannarna Johanna och Håkan bjöd på korvgrillning och det slår vilken lövkrattning och vedhuggning som helst. Tyvärr missade jag myset eftersom Alexander vart hungrig precis samtidigt. Men det såg mysigt ut från köksfönstret.

Idag tog vi fram Leos 2 års present, studsmatta! Grannarna har haft en liten studsmatta och när de skulle köpa en större så hakade vi på. Jag ville att Leo skulle få en liten större matta och nu när den är uppsatt så ser jag att .... oj oj, det vart definitivt en större studsmatta.

Leo var självklart med att bygga upp den. Alla tillfällen då man får slå och hamra på saker går inte honom förbi.

Lite posering framför kameran hann snickarna med. Här kan man börja ana storleken på mattan.

Brottas måste man också göra. Det säger studsmattalagen. Eller hur Johanna?!

Vi hann inte riktigt klart med studsmattan. Skydsnätet måste knytas fast och det var lite mäckigare än vad man trodde (ska jag säga som inte gjorde ett skit). En bild på studsmonstret får komma senare.

Alexander har också varit ute hela helgen. Visserligen har han sovit för det mesta men som han har sovit. Det var flera gånger som jag var tvungen att kittla honom under fötterna för att se att han andas. Läskigt det där när han sover så djupt.

Och på tal om trollen så har han vaknat nu och han är inte på bra humör....det hörs! smiley