Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Jag hatar att banta!

Tankar och funderingarPosted by Camilla Sat, April 16, 2011 11:56:25

Nu när det mesta börjar lugna ner sig och vardagen börjar gå sin gilla gång (gäller bara att gilla gången) så finns det en del saker som man måste ta tag i. Typ vikten! Puh... alltså, jag vill ju gå ner och bli sådär snygg å smal MEN jag hatar att banta! Vill inte banta! Orkar inte banta! Tycker det är tråkigt att banta! Men vad ska man göra, gå ner i vikt måste jag ju göra. Om inte för min och gubbens skull så för mina barns skull så att jag orkar att springa runt och leka med dem.

Däremot ser jag framemot att kunna röra på mig. Längtar faktiskt lite efter att få gå ut och jogga. Jag känner att ryggen fick ta stryk under graviditeten så det ska bli skönt att få räta ut den och bli lite starkare i den. Nu när vädret blir bara bättre och bättre för varje dag så ska det bli skönt att kunna vara ute mer och röra på sig. Om 4 veckor får jag börja ta längre promenader och om 2 månader får jag börja jogga. Längtar nu men undrar hur det kommer att låta sen när jag kryper runt med världens träningsverk. Blir nog andra toner så kommer låta ur gumman då....