Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vilken j..vla dag!

FöräldraledigPosted by Camilla Wed, April 13, 2011 20:53:55

Vilken dag!

Den började med att Alexander vaknade och var ledsen oavbrutet. Vi skulle iväg till BVC på förmiddagen men allt vart upp och ner och jag hann inte äta frukost förän vi var tvugna att i all hast springa iväg till bussen.

På BVC gick allt visserligen bra. Alexander har gått upp mer än väl. Jag passade även på att fråga om jag fick behålla vår tillfälliga barnmorska och tillmin stora glädje så gick det bra. Barnmorskan Ewa har dragit ihop en mammagrupp för omföderskor och i slutet av april är det dags för lite mamma och bebisträffar. Kul! Kanske kan man lära känna någon, om inte så är det i alla fall kul att komma ut och träffa nytt folk.

Påväg hem hände en olycka vid bussen. Jag fastnade med däcket i bussdörren så att däcket knäcktes och gick sönder. Inte nog med det, när jag klev av bussen och gick över vägen så tappade jag skötväskan och blöjpaketett mitt i vägen. Stressad och svettig som jag var skyndade jag mig, så gott det gick, att ta mig över vägen med alla mina tillbehör när mötande bil tutar på mig och ber mig att skynda mig. Tack snälla för den!

Väl hemma så fortsatte Alexander att vara otröstligt ledsen. Jag provade det mesta jag kan inom barn men inget verkade fungera. Alexander var bara såååå ledsen så ledsen. Det var en rätt så svettig och förtvivlad Camilla som ringde Micke och bad om lite tröstande ord och omtanke.

Det svider så i hjärtat när ens barn är ledsna. Jag blir själv ledsen, trött, frustrerad, irriterad....samtidigt som hjärtat blöder så enormt. Med Leo kan man i alla fall prata om vad han är ledsen över. I Alexanders fall är det bara hjärtskärande.