Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Pappaledig - vecka 7

PappaledigPosted by Mikael Mon, October 05, 2009 13:37:46

En liten lucka i skrivande har det varit. Detta mest på grund av att förra veckan var riktigt tung. Leo sjuk igen och denna gång ordentligt snorig och feber samt en redig hosta som grädde på moset. Resultatet vart en ledsen kille och två trötta föräldrar som inte fick sova så mycket. Både ledsamt (att se killen sjuk och inte kunnat göra något) och klurigt (att försöka hålla intresset uppe och livet kul även om man bara får vara inomhus och hemma).

Skönt nog så började det hela vika av under senare delen av veckan och det tidigare uppskjutna födelsedagsfirandet kunde till slut hållas på söndagen – kul.

Kul att se lilla killen i full karriär och leka järnet med allt och alla….

Ser fram emot en vecka som blir som ”vanlig” – vara ute, öppna förskolan och lite blandat bus…. Vi håller tummen för att alla skall få vara friska och krya….

Födelsedag är KUL - jag i centrum och massor med presenter smiley.....

.. och sedan är jag inte längre bebis.. kolla... nästan hår på bröstet...

Pyssling-syssling Kasper och moster Emma hjälper till med lite presenter...

Min polare Albert som har mer rutin och vana än mig på födelsedagar hjälpte till att styra upp....

.. och det var tur för det var lite snärjigt med alla brudar som ringde hela tiden...smiley

Kul att har massor med folk här men åxå lite skönt då det lugnat sig så man kan kika närmare på de kul sakerna man fick... Tack alla!!!!!!

Men nu har jag inte tid längre... måste köra en maskin tvätt...
Hej på er för nu!!! smiley