Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Tusenmila service

VardagenPosted by Camilla Tue, April 05, 2011 17:43:28

På förmiddagen när jag satt i soffan (och ammade...) så satt Micke i köket och öppnade posten när jag hör...

Micke: Men va faan... "hjälper dig som är i övergångsåldern"... och det här har de skickat till MIG!!! Jag trodde att det här var post till dig gumman... det här kan ju inte vara sant... näe nu jävlar är det krig!!!

Underbart! Jag har alltid funderat på hur det kommer gå med vår 10 års åldersskillnad när vi blir äldre. Ni vet... Micke går i pension 10 år tidigare än mig och så... Nu behöver jag inte vara orolig längre. Jag skickar in honom på tusenmila service och ger honom Cupidos Fuyan. "Den gör din man piggare, ökar sexlusten...". Ha ha ha...det här är perfekt!

Nu ska man inte skratta. De finns faktiskt de som har problem med...ja ni vet men det roliga låg i att Micke ser inte sig själv som i övergångsåldern och han trodde nog aldrig att han vid 47 års ålder skulle få denna hjälp ...eller jag menar reklam. Hans chock och förvåning var heeeelt underbar!