Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Pappaledig - vecka 5

PappaledigPosted by Mikael Mon, September 28, 2009 12:49:22

Huwwwwwa vad tiden går fort då man har roligt!!!

Senaste veckan har varit fylld av så väl nya ”resor och vyer” som besök hos doktor och mer sjukdom.

För en dryg vecka sedan var vi på BVC och fick två rediga vaccinations cocktails, en i varje ben som det skall vara. Att ta sprutorna gick bra men sedan så kom en redig feberreaktion och lilla grodan knäckte 39 vallen och vart ordentligt utslagen ett dygn.

Men han spottade i nävarna som en redig karl och kom tillbaka in i matchen.

Förra veckan så var det full fart och vi hann med en hel del - vi var på öppna förskolan här hemma med korvgrillning igen, en premiärtur en dag till öppna förskolan i Älvsjö med bästisen Albert, var och hejjade på gammelmorfar, en tur till Globen är ett axplock av vad två goa killar hann med. Givet var ju veckans höjdpunkt 1-års kallaset J

Tyvärr rundades veckan av med en släng av förkylning igen som denna gång satte sig i halsen. Det skär så långt in i ens hjärta att se och höra den lilla killen skrovla och nysa, hosta så man tror lungorna skall komma ut samtidigt.. inte kul alls. Men som det ser ut nu är vi på bättringsväg igen. Dock inte så bra än så det blir något kul och bus.

Har nyligen gått över till en sovstund per dag vilket är riktigt skönt för mig. Man får då iaf 1 ½ - 2 timmars lucka at göra något själv (dock inte spela som de flesta nog tänker på J ). Duscha brukar stå överst på önskelistan J

Således alles bra här i stugan med grabbarna grus.

En sväng till Globen med en fika satt som smäcken….

Me Love Älvsjö öppna förskola smiley

Pappa tror inte jag hajjar vad detta är... damn vicken cool och stor present som är på G smiley

Min polare Albert var här och vi hade kanonkul...

... tiden gick super fort för vi hade mycket att prata om och visa varandra...

Bäst av allt var att vi lurade Alberts pappa att sitta och prata i en leksakstelefon... he he he ... den snubben kommer Albert kunna få vad han vill av i framtiden.