Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vecka 41

GraviditetPosted by Camilla Thu, March 17, 2011 09:20:51

Trodde aldrig för mitt liv att jag skulle skriva ett inlägg som skulle heta vecka 41 men tänk så underbart det är att ha fel.....

Ja ni, stor blir större och tung blir tyngre.

Imorse upptäckte jag att jag fått bristningar på magen ?!?!?!!!!!!!! Ser ni? Å vem har beställt dem?? Ta bort, ta bort, ta bort!!!! Nu längtar jag ännu mer till att bebisen ska titta ut så att jag får en chans att bli av med bristningarna innan de blir för många. För visst försvinner de när graviditeten är slut...???

Annars inge nytt! Jag tar mina daglig promenader som nu är uppe i en timme. Fast det är inget att skryta med för jag blir omkörd av alla PRO hurtig damer och herrar som självklart ska motionera samtidigt som jag kryper fram. Jag brukar lägga händerna på magen och se sådär extra lidande ut så att alla som jag möter ska fatta att jag är gravid och inte bara fet.

Idag har jag varit vaken sedan kl 5:00 så jag ska ta och parkera mig i soffan med en bra film som jag kan somna till på 2 sekunder.

Må så gott!