Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

En lång väntan

GraviditetPosted by Camilla Fri, March 11, 2011 10:10:48

Igår var vi på vårt sista MVC besök för att kolla hur allt står till med bebisen. Allt är bara bra med den, kanske lite för bra eftersom den inte vill komma ut. Barnmorskan tror att det kan vara en stor bebisen i magen...huwa....

Vi har en ny tid om två veckor och har bebisen inte kommit ut då så blir det aktuellt med igångsättning. Barnmorskan sa att det är ovanligt att man behöver sätta igång en omföderska när den första förlossningen startade själv. Och andra sidan så gäller "vid varje regel finns undantag" så jag skulle inte bli förvånad om jag får krypa vidare i två veckor till. Så tröttsamt!

Just nu har jag kommit in i en fas där detta inte känns kul längre. Ja jag vet att jag är oförskämd men det är så jag känner just nu. Jag sover 2-3 timmar i taget och är vaken några timmar innan jag somnar om. Det är välldigt tungt nu och även om jag vet att det är vårt barn som ligger i magen så kan jag inte se det fantastiska i det hela. Jag är bara trött och lite "bitter".

Jag har börjat ta halvtimmes prommenader ute. Dels för att det är rätt så skönt väder på dagarna men även i förhoppning att det kanske "puttar ner" bebisen mot utgången. Om inte annat så är det rätt så skönt för ryggen att röra sig och eftersom jag har rätt så ont i ryggen så behöver jag röra på den.

Nåja nåja, jag har tyvärr inget mer spännande att berätta. Vi väntar, väntar, väntar....