Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Hur mycket kärlek kan man känna?

GraviditetPosted by Camilla Mon, March 07, 2011 20:43:52

Nu när vi väntar på att vårt nästa troll ska komma till vår familj så dyker det upp alla möjliga djuplodande funderingar och en av dem är; kan man älska alla sina barn lika mycket?

Jag är fortfarande nykär och galet förälskad i Leo så att jag blir lite orolig om det finns någon kärlek kvar för ett till barn. Kommer jag att kunna älska och vara lika kär i vårt andra troll så som jag är för Leo? Jag trodde att denna nyförälskelse skulle gå över efter ett år men så blev det inte. Jag blir bara mer kär i Leo för var dag som går.

Självklart kommer jag att kunna älska vårt andra barn lika mycket. Det fattar även jag. Jag skulle nog gå till världshistorien om jag bara skulle älska det ena barnet och inte det andra. Men tanken och funderingen har dykt upp ändå. Beror det på att ens barn får en att känna mer kärlek än vad man någonsin kunde tro att man kunde känna? Eller är detta bara en bieffekt av graviditetshormonerna? Självklart är jag kär i min lilla gubbe men jag tror att även för honom så kommer Leo på första plats och jag på andra (förhoppningsvis). Och i denna konstellation ska vi klämma in en till som man ska älska och vårda ömt och i dessa tankar växte funderingen fram om kärlekstunnan har något botten. Ni som har fler barn, vad säger ni?

Massa frågor och funderingar och inga svar, det är väl en sådan dag idag där jag haft för lite att göra och för mycket tid att fundera….ok, jag stänger av datorn innan det här blir för djupt och jobbigt.