Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Nedräkning

GraviditetPosted by Camilla Fri, March 04, 2011 09:59:08

Puh....så har vi då kommit till slutet av vecka 39 och det är dags för nedräkning. Jag var helt övertygad om att denna bebis skulle komma lite tidigare men där hade jag nog fel. Som det känns just nu så har bebisen satt upp ett campingtält och gottat ner sig i "sovsäcken" ordentligt. Jag har inga känningar som helst på att någon förlossning skulle vara på gång.

Jag låter min syster kommentera magen.... "Så himla kul att se... men jeesus, den står verkligen rakt ut! :) Har du provat att ha saker på den? Typ popcorn skålen?... ;)


Visst är det underbart med syskonkärlek! Den här gången kan jag inte riktigt tjafsa emot. Magen står verkligen rakt ut! Fast det bästa med det hela är att jag lungt kan luta mig tillbaka och bara vänta i en sisådär 15 veckor till hennes mage står rakt ut. Jag har massor av härliga kommentarer på lager.... he he he he ;)


Jag tänker bespara er från alla gnälliga kommenterar om hur jag mår, om sömnlösa nätter, tung mage etc och säger bara kort å gott att nu får bebisen gärna titta fram. Gärna å gärna är väl sanning med modifikation eftersom "titta fram" innebär förlossning och det ser jag inte gärna framemot. Däremot bebisen, den längtar jag/vi efter som tusan. Vi har nog förberett det mesta. Ska fixa skötplatsen i helgen, packa ner det sista i BB väskan och sedan så är vi redo för att bebisen ska komma hem.