Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Godkänd

VardagenPosted by Camilla Thu, February 17, 2011 17:44:28

Så kom då dagen då jag skulle hämta tillbaka min vagn från kusin Anna. Jag har sett på hennes blogg att hon har varit lite nervös för denna dag OCH det med rätta. Jag förväntar ju mig inget annat än topppimpad vagn tillbaka. Men det började inte så bra.... Jag kommer in och...

Anna: Men du ser ju inte så stor ut...

Jag tar av mig jackan.

Anna: Åh herre guuuuu, vad STOR du är....ha ha ha
Jag: Mmmmmm.....
Anna: Jag skulle bara dööööö om jag var sådär stor....ha ha ha
Jag: Mmmmm......

Det är fascinerande hur många fula ord man kan komma på, på bara några sekunder. Fler stycken, faktiskt smiley

Därefter puttat hon fram vagnen sådär lagon strategiskt och diskret för att invänta min bedömning. Och visst, jag tog betet och smälte någon grad när jag såg att min vagn inte var så tom och tråkig som en vagn kan vara.

Jag kunde liksom inte bli arg när jag såg allt sött och nätt i vagnen. Betyget blir därmed godkänt! Märks det vad för kön Anna kört in sig på. Med en del rosa detaljer så går det inte att undgå att hon kör en stenhård kampanj på att det ska komma ut en tjej ur min, STORA, mage. Och jag hoppas lite att hon har rätt.

En fika på detta med kakor och pralin som tillbehör gjorde att turen till Ösmo vart värd varenda sekund. Vi ljög om både det ena och jag börjar inse att det här med att få ett till barn så när inpå det första är allt annat än en barnlek.