Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

En hjärta från mitt hjärta

VardagenPosted by Camilla Tue, February 15, 2011 10:17:18

Om det var någon som missade det så var det Alla hjärtans dag igår. Jag tänkte att jag skulle fixa något extra igår men kvällen vart inte riktigt som planerat.

Den fina middagen vart 1 timme försenad vilket resulterade i ljummen mat (fastän det stod i ugnen). Eftersom Micke vart försenad så fick Leo äta före oss. Och då Leos mage var full med mat så fick vi allt annat än lugn och ro när vi tillslut skulle äta. Visst har Leo blivit bättre på att leka själv men han är fortfarande välldigt sällskapssjuk, vilket i och för sig är väl ingen dålig egenskap.

Den romantisk middagen med tända ljus resulterade i ljummen mat, gnällig unge som ryckte en i benen och de tända ljusen vart utbytta till kökslampans effektiva spotlight. Så mycket för den romantiken. Nåja, vi kunde i alla fall skratta åt "eländet". Det är väl såhär det är att vara småbarnsförälder.

Jag fick ett fyllt hjärta av mitt hjärta. Se!

Mmmmm....så gudomligt gott. Tror ni att jag delar med mig? Nope, inte en chans i världen. Dessa ska avnjutas i lugn stund med en god kopp kaffe. Så, hands off!