Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Pappaledig - vecka 3 - onsdag

PappaledigPosted by Mikael Wed, September 16, 2009 17:04:27

Nu börjar det likna något, hela familjen på benen och inte så mkt snor någonstans smiley. Känns lite som att det är så här det skall vara – full fart men så kul. Veckan har gått fort så här långt och vi har hunnit med ÖF två dagar, besökt gammelmorfar och även en sväng till farmor. Således full fart!

I går brassades det storkok av en, iaf för mig, bortglömd delikatess – makaronilåda!!!! Hur kan man ha glömt en rätt som den????? Och idag serverades således denna och mottogs med belåtenhet av den lilla Kungen å pappa fick en resa tillbaka i tiden – uppstekt makaronilåda… de e en guldklimp!!!!

Sen har vi haft grillparty premiär åxå kul å se den första korven med bröd slinka ner snabbt som om han inte gjort annat (även om brödet var hyggligt lite intressant, de e korven man vill åt smiley )

Så allt är tillbaka på spåret på Harpan och alla är glada!

Smarrigt som bara den!!!!

Mer pappsen, det finns plats!!!!

Och sen var det ju det här med då det bara tystnar... men man kan ju inte begära så mycket annat då iaf det gällande ordspråket inte döljs utan skyltas upp för alla att ta del av….

… så resultatet kanske inte borde vara så överraskande….??????