Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Feber

SjukdomPosted by Camilla Mon, February 07, 2011 10:04:11

Jag tycker att vi har varit rätt så förskonade från sjukdomar men jag undrar om vi börjar se ett trendbrott. Leo har varit lite småsjuk de senaste helgerna, lite feber men inget jättestort. Fast denna gång har han tagit i lite mer.

Det började i fredags med gnäll och någon förhöjd kroppstemeratur, lite feber i lördags för att sedan resultera i sitt ”personal best” igår med 39,6 grader feber. Det kändes som om ungen skulle brinna upp, stackaren!!! På väg hem från mormor och morfar fick vi en fontänhändelse. Finns det något värre än att ha spya i bilen?! Är väl inte mycket som toppar det.

Idag har febern gått ner lite och Micke är hemma med Leo. Det är min sista vecka på jobbet och jag ska börja städa bort, lämna över och avveckla mig själv inför ett års frånvaro. Det ska bli riktigt skönt att få vara ledig innan smurfen kommer hem till oss.