Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Vår date

VardagenPosted by Camilla Sat, February 05, 2011 21:28:52

Så efter mycket om och men så lyckades vi få till vår date.

Tyvärr började det väl inte så bra.... Leo fick självklart feber under natten, den gick ner på morgonen men han var ändå hängig. Vad gör man? Vi valde att ändå köra honom till mormor och morfar, tyckte att han var ändå så pass "fräsch" för att åka iväg.

Micke åkte iväg med Leo och jag tog det miljövänliga alternativet med att åka pendeltåg till stan. Hämtade biljetterna och mötte upp Micke på ett fik för en kaffe och macka. Sedan var det bara att bunkra upp med popcorn, godis och läsk inför bion.

Vi såg Narnia, Kung Caspian och Skeppet Gryningen.

Det var kul att se en film i 3D även om jag stundvis såg suddigt. Känns som att det vart något brytningsfel när jag hade riktiga glasögon med ett par 3D-glasögon på...... Anyway, filmen var bra! Var lite skeptisk innan eftersom jag tyckte att 2an var urdålig. Det var bra handling och fart i filmen och jag kan rekommendera att ni ser den. Gärna då i 3D eftersom det ger ett annat djup i filmen som stundvis är häftig.

Efter filmen släpade Micke runt på sin gumma genom stan för att hitta en mysig resturang att äta middag på. Vi var ute under en icke så häftig tid på dygnet så många resturanger var inte öppna eller så var de folktomma. Vi valde tillslut TG Friday. Inte världens mysigaste resturang men vi kände ändå att det vart ett bra val eftersom det var fullt med folk på stället. Och hellre det än en folktom resturang. Det vart riktigt barkäk med en biff, svampsås och pommes till. Gott och nyttigt! Vi avrundade kvällen med en Brownie temptation som satte sig som en dunderklump i magen. Så ljuvligt gott men så himla mättande. Så jag var inte själv med att rulla tillbaka till bilen och det kändes riktigt skönt att åka bil hem.

Men vet ni vad det kostade att stå i parkeringshus en heldag/kväll?!?!!?! Lika mycket som 2 biobiljetter. Med andra ord....jäv....himla mycket pengar! Men det var det värt.

Nu sitter vi framför dumburken och kollar in en urdålig melodifestival. Har pratat med mormor och Leo fick högre feber under kvällen men med lite Alvedon och smoothie i magen så sussar han gott. Och det känns så skönt att höra, nu kan mamma slappna av.