Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Sökes: mogna föräldrar

GraviditetPosted by Camilla Mon, January 31, 2011 20:31:48

Visst blir man orolig när man ser denna bild. Kan dessa muppar verkligen hantera ett barn till? De har ju själva inte uppnå en ålder högre än 3 år.

Nu går vi in i vecka 35. Det har blivit lite lugnare i magen även om jag fortfarande kan få en rejäl tjonga ibland. Nu är rörelserna mer mjuka, runda och lena men det beror väl på att det finns inte så mycket plats att ta sats för en karatespark.

Jag mår rätt så bra. Kan andas normal, har inte så mycket känningar av foglossning och tycker mig blivit lite gladare i humöret. Det sistnämnda kanske inte jag ska uttala mig om.... Sover mycket gör jag fortfarande men jag försöker att skärpa till mig så att jag håller mig lite mer vaken än vad jag gjort hittills.

Jag har två veckor kvar på jobbet och det ska bli skönt att bli ledig. Jag tror att jag kommer vilja vara ledig en vecka. Sedan blir jag nog rastlös och vill att det ska hända något så då får bebisen komma.