Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Ändrade planer

VardagenPosted by Camilla Mon, January 31, 2011 09:57:19

I helgen var det tänkt att vi skulle haft Kerstin och Kalle på middag men sjukdom hos den stora killen gjorde att vi fick ändrade planer.

Vi höll oss mestadels hemma eftersom Micke var tvungen att hålla sig nära badrummet och jag orkar inte göra så avancerade saker. Även om vi kan roa Leo rätt så bra så finns det en gräns då han tillslut tycker det är tråkigt att vara hemma, vilket jag förstår.

Vid middagstid kände jag inte för att laga mat till mig varpå jag satte Leo i bilen och drog till Kista. Vi gick till bokaffären och köpt två nya böcker. Det märks att Leo gillar böcker för att han tog direkt en bok i affären, satte sig på golvett och började läsa. Därefter gick vi till Food Courten för att handla lite middag till mig.

Vid resturangen hade de endel bilar och flygplan som man kan åka på för en tia eller så. Det var massa barn där och Leo tyckte att det var jättekul att gå runt bland alla bilar och flygplan. Men när jag skulle bjussa på ett åk så ville han inte. "Leo rädd", sa han. Jag frågade några gånger men varje gång svarade han nej mycket bestämt. Han nöjde sig mig med att sitta i bilen som stod stil så tja....varför inte, funkar det för honom så funkar det för mig. Det kommer säkert en tid då han kommer skrika mer, mer, mer....

På kvällen vart det lite hemma bio. Jag hade hyrt Shrek - Now and forever.

Även om jag i vanlig ordning somnade så hann jag se så pass mycket att jag kan säga att den var väl lite sisådär. Mycket moralkaka om att "den som gapar efter mycket..." och "gräset är grönare på andra sidan....". Handlingen är ganska så allvarlig för att vara en barnfilm. Både 1an och 2an är mycket bättre än denna och jag kan tyvärr inte rekommendera denna film. Jo av en anledning, om man vill ticka av att man sett samtliga Shrek filmer.