Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Play Doh

LeoPosted by Camilla Mon, January 24, 2011 21:18:35

Leo fick Play Doh med tillhörande figurer/formar av sin kusin Victor i julklapp. Även om Leo vart ivrig och glad över leran så tror jag inte att han riktigt fick kläm på vad det var för något. "Baka" sa han och började käka på lera. Njae, inte riktigt rätt svarade jag. Jo, baka, men inte äta, låtsasbaka. Hur förklarar man för en 2,5 åring att han ska låtsasbaka?!

Vi gjorde så gott vi kunde och det vart endel uttryckta figurer även om en stor del av tiden gick åt att förklara å visa hur man leker med lera. "Bygga torn" vart tillslut Leos lösning på att leka med lera och det funkar ju också. Alla sätt är bra förutom de dåliga.

Med tungan rätt i mun och full koncentration så kavlades det på med full inlevelse.

Pingu gjorde schyssta avtryck. Dock slutade det med att han vart halshuggen vilket Leo tyckte var jättekul. Hm....dags att börja bli orolig??

Första kontakten med lera avslutade med att bygga torn. Vem har sagt att man bara måste knåda lera när man kan staplan den istället. DET är ju kul!