Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Första kallingar!

VardagenPosted by Camilla Fri, September 11, 2009 20:42:41

Nu börjar killen bli stor, dags för kallingar! Sagt och gjort så köpte mamma Leos första kallingar, blåa med vita stjärnor smiley Vad annars!

Jag gjorde många och desperata försök att ta kort på Leo in action med den nya outfiten men det gick inte så bra. Ville så gärna visa vilken snygg och tight stjärt killen har. Efter pappa förstås smiley

Även om bilden är suddig (med det är ju live in action) så kan man klart och tydligt se att Leo har en given plats i Calvin Klein kalsongkatalog 2028! Killen är ju som skapt för tjejer! smiley

Vi funderar på att introducera pottan i lättare och trevliga former men just nu fyller kallingen mer som en vädring funktion för en röd stjärt.

Nu ska vår familj ta ledigt och önskar er alla en skön och avkopplande helg! Vi är på god väg att tillfriskna så det ser lovande ut för en trevligare helg än vad veckan har varit.

Allt gott till er!

/Mamma