Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Beroende

GraviditetPosted by Camilla Wed, December 08, 2010 09:30:15

Som gravid får man ju se sig om lite andra dryckesalternativ och jag är på god väg att ha gått igenom hela Systembolagets alkoholfria alternativ. Tyvärr har jag börjat få ont i huvudet av deras sprattelvin så numera håller jag mig till Carlsbergs alkoholfria öl. Riktigt god öl för att vara utan några %.

Det som började som ett trevligt adventsfika börjar forma sig till ett beroende. Jag är storkonsument av glögg just nu.....

Blossas lättglögg är helt ok och med lite tillbehör så kan man få till en riktig mysstund. Saken är den att igår drack jag en kopp på förmiddag och en på kvällen. Så det här med mysstund har nog gått över till rutin. Idag har jag en sådan huvudvärk och jag hoppas bara att inte smurfisen tar skada av att jag dricker glögg och att den är för bakis på denna 2%-iga dryck. Måste gå över till vatten!