Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Pappaledig - Måndag vecka 2

VardagenPosted by Mikael Mon, September 07, 2009 11:47:03

Hej å hå vad det går fort när man har kul! smiley

1a veckan avklarad och den innehöll allt från ÖF till promenader, parklek och som avrundning en ordentlig förkylning som fortplantade sig i hela familjen. Helgen som vart har således vartit lugn med mycket hosta, snörvalnde och rinnande näsor. Och med resultat - tidiga kvällar i säng för oss alla. I skrivande stund är nog Leo den som kommt mest på benen medans vi oldisar fortfarande är lite på knä...

Turligt, med tanke på de tidigare insinuationerna som kommit, så har jag förevigat en del av förra veckan men inte fått till det att få hit dem. Men nu kommer de... Fåll till godo, veckan i raketfart!

Även om man är lite krasslig så är det skönt att vara i parken en liten stund med mina coola pappa.... smiley

Å en sväng till den närmaste lekparken funkar åxå bra smiley

Hemma så har jag fått lära pappsen hur man sorterar... man kan inte tro han e en excel-kille???? Ingen koll alls...

Synd att han börjar förstå att då det blir riktigt tyst... det är då jag har som roligast.... När man drar ut en eller fler sladdar under pappas skrivbord blir hans dator tyst - men han låter som bara den... och högt smiley

Det här var åxå kul en stund tills man blev upptäckt... måste ju få kolla sina egna tvättlappar.. e väl inget å bli putt för????