Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Pappaledig – Dag 3

VardagenPosted by Mikael Thu, September 03, 2009 22:17:39

Pust!
Klockan är sen och mamma är på lokal och vi har just lagt oss (man har slutat vara en individ..) Således haft en grabbkväll här hemma smiley

Skulle nog inte börjat snacka om det där med flunsan. När Leo vaknade efter inlägget så var pannan het som en tonårings rygg på en strand i Spanien och näsan sprutade som en nerkörd vattenpost i en medioker amerikansk deckare… För de som vart hemma och inte är noober med barn så vet ni vad som väntade… Kinkighet med stort K och en pappa som vart om än mer orolig.

Dagen vart lång ur fler bemärkelser men när grodan väl somnat så var det dags för storkok med korvstroganoff med ris å sen paketering på burk. Sen var gubben helt slut.

Dagen idag funkade bra fram till 10-tiden då lillkillen nästan somnade i sin stol efter halva gröten. Massor med gröt i ansiktet blandat med en del från vattenposten – dags å sussa. Sen tog vi en lång prommis å lite lek i det fria. Så kul å se hur han plockar gräs å lägger i små högar på vagnen och ler belåtet efter varje hög. Dock kom sovandet i otakt och när jag kom hem vid 17-tiden var det med en galet trött kille som inte ville sova alls men som tur var kom mamma hem och lade sin moderliga hand på sonens panna och han somnade i lagom 30 minuter.

Sen var det leka och en pappa som var skaplig sliten drog fram det givna esset i samband med sova – bada!!!! Gick som en dans å vi duschade järnet och skrattade massor. Dock slog planen lite fel då Leo fick upp farten och ville varken slappna av eller sussa eller ens äta välling – han ville röja. Kändes lite surt när man försökte lirka in flaskan å sjunga ”Byssan lull” och resultatet vart en liten kille som, snabbt som en judo virtuos, skruvade sig, for upp på knäna och började digga. Samtidigt som han med båda händerna klappade takten på pappas kinder…. Om det var sången eller inte-suget på att sova förtäljer inte historien…. Men efter en timmes lek, äta, smita, krypa, busa så somnade killen min smiley

Så nu sitter en helsliten kille här med ett glas vin och fundrar vad man gett sig in på J Helt klart något slitsamt men det går inte upp mot den tillfredsställelse det ger att få vara med den lilla killen varje dag i vått och torrt …..

Avslutningsvis Ewa… vete hundan om en gitarr tonåring är bättre eller värre en 4 kråkor… men jag tror nog du gjorde rätt i att backa ur dealen J Misstänker det var Micke son var till ”salu” å då skulle vi ju kunnat LAN’a dagarna i ända och fostra Leo i rätt anda smileysmiley