Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Ny kärra!

VardagenPosted by Camilla Wed, October 27, 2010 09:17:35

Så var det dags igen för lite fyndshopping. Om ungefär 4,5 månad blir vi ju fler i familjen och därmed måste komforten i transportmedlen uppdateras.

De senaste månaderna har jag haft ett hököga på Blocket och på annonser som rör syskonvagnar. Jag hade fått ett hett stalltips från min barnvagnsexpert, Anne, om att BabyTravel var ett bra och prisvärt märke.

Eftersom jag tycker det är lite väl saftigt att köpa en ny vagn från minst 7000 kronor så har jag siktat mig in på andrahands marknaden. En 2 år gammal BabyTravel går för ungefär 3500-4000 kronor men igår såg jag en vagn för 2500 kr. Smutt! Jag hoppade på försäljaren och stämde direkt träff med henne (43 min efter att annonsen publicerats) för att kolla på vagnen.

Tack Anne för att du ställer upp för oss. Framförallt med tanke på att jag störde dig mitt i sjukvilan....krya på dig!

Vagnen är 4 år gammal, inte solblekt, skonsamt använd, smidig att köra och att "bygga om" men lite skitig fast det gör inget, tvättar gärna själv. Så på några minuter vart vi några kronor fattigare och en vagn rikare.

Det bäst av allt var när jag skulle åka hem med vagnen. Den gick inte in i bilen!!! Lite halvt hysteriskt skrattande stod jag där på parkeringen och undrade hur jag skulle få hem mitt fynd.

Jag kunde nästan se framför mig hur jag med ena handen kör bilen och med den andra handen utanför fönstret med ett stadigt grepp om vagnen som rullar bra mycket mer än vad den är gjord för. Efter några minuters profylaxandning och meditering så lyckades jag tillslut bokstavligen pressa in vagnen i bilen. Stängde luckan snabbt och åkte hem innan bilen skulle spricka i sömmarna.

Det finns inte en chans i världen att jag får med både barn, barnvagn och gubbe i bilen om vi ska iväg tillsammans på en bilfärd. Fråga är därför, är det dags för en ny kärra även för mamma och pappa?!