Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Pappaledig - Dag 2

VardagenPosted by Mikael Wed, September 02, 2009 12:22:15

Dag 2 å det går fort (än så länge smiley) Hinner knappt upp, byta bralla, fixa frulle, på med kläder så är det dags å dra till ÖF.

Ang husdjuren å dess namn bara en vink om hur mkt man vill slänga ut dem - skatorna är näst längst ner på skalan. Sedan är det bara Kråk-d-j'na kvar... smiley

De är fortfarande till salu för 0 SEK. smiley

Dagen idag har varit bra även om vädret inte är med oss. Ser dock ut att klarna upp så det kanske blir lite parken iaf. Var iväg idag åxå till ÖF och det är ett riktigt litet vattenhål.

Har dock inte så mkt nytt att förtälja det man fundrar lite på är det här med flunsan. Inte bara i press det är No1 news. Även på ÖF snackas det om det och frågan man ställer sig i stilla sinne är var man skall dra gränsen. Jag menar, skall vi sitta inne å vänta ut den, dvs troligen då jag skall tillbaka till jobbet eller skall man bara vara som vanligt...eller ngt mitt emellan? Man vill ju inte bli den där trista pinnen i statistiken.... Hmmmmmm.. klurigt.

Alles från Harpan för nu, hare nu bästis alla där ute!