Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

En regnig dag

VardagenPosted by Camilla Thu, July 09, 2009 21:21:23

Som första blogg inlägg känns det lite tråkigt att skriva "en regnig dag" men det är just vad det har varit idag. Måste smått erkänna att jag tycker det är lite skönt när det blivit svalare men visst...solen får gärna titta fram igen smiley

Idag åkte vi till Farsta, med buss, vilket uppskattas av Leo. Han tycker det är väldigt spännande att åka buss då det är så mycket att titta på och så finns det en massa tjejer som han måste hinna att flirta med. Idag var vi på jakt efter en jacka till Leo och fann en fin fleece jacka på Kap Ahl. Valde den röda fast den var ämnad för tjejer. Den blåa var så mörk och tråkig och så är jag emot könsbestämda färger.

Såhär ser vi ut i regnet. Shysst grön mundering så att ingen kan se oss smiley

Väl hemma vart det dags för vila och jag fick min efterlängtade ensamma stund på dagen. Mmm, skönt! När Leo vaknade så var han på strålande humör och körde sitt nummer för mamma direkt. Showen går ut på att ställa sig i spjällsängen, släppa händerna, stå stil i någon stund för att senare ramla i sängen med ändan före följt av ett överlyckligt skratt över sin bedrift. Sådär kan han hålla på hur länge som helst. Så länge man tittar, skrattar och klappar händerna så roar han gärna sin publik. Måste försöka filmen denna show så att den kan visas för övriga nära och kära.

På kvällen var det storkok som gällde och jag hann med att koka grönsaker och göra kycklinggryta för ett antal dagar framöver. Hoppas Leo kommer gilla mammas mat.

Snart är det dags att natta kudden! Ska bara låta naglarna torka och vinet svalka min gom. Mmm, vin är verkligen gott!smiley

Må så gott!

/camilla