Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Exotisk park i Knutby

Farmor & KallePosted by Camilla Sat, May 30, 2015 13:49:12
Vilken skitdag, hälsan är lika bra ungefär som vädret. Antingen så håller jag på att bli dunderförkyld eller så blir jag sjuk. Jag avstår helst båda.

Bättre var det förra helgen då vi var i Knutby för att kika in en ny lekpark. Exotisk sådan med både zebror och kossor.
Farmor hade tagit med extra starkt kaffe och bullar till fika så att vi kunde hålla igång en stund.
Killarna underhöll sig hyfsat bra själva och Leo fann några tjejer som han kunde flirta med. Så klart!
Lekparken låg bredvid en äng där kossorna blivit utsläppta och hoppade runt. Ja det hoppade faktiskt. Lite kul att se dessa bjässar bete sig som små barn och fjanta runt.
Jag tror nog att vi var i lekparken i närmare 2 timmar innan vi rullade hem och fick en smarrig middag och fika innan vi rundade av för hemgång.

Idag kommer vi nog att hålla oss inne. Jag har köpt lite akrylfärger som barnen ska få för att kunna skapa något vacker. Fast innan dess ska jag plasta in hela köket för det kommer nog vara mer färg överallt förutom på ett papper.

En kväll i Knutby

Farmor & KallePosted by Camilla Tue, July 29, 2014 22:44:33
Rubriken är som en inledning till en spännande kriminalroman och det är alltid lika spännande att åka till Knutby. Man vet aldrig vad som kan hända ;)

Idag visste vi förvisso vad som skulle hända. Kalle (gummi farfar, eller vad man ska säga) fyllde år och det ville vi vara med och fira.

Familj med respektive familj var på plats och underhöll födelsedagsbarnet. Dagen till ära fick han en sån där riktig skurkhatt från Havanna. Riktigt snygg!

Barnen underhöll sig själva och just idag fanns det en pool på plats som även den minsta i familjen njöt av.

Alexander hade ett kärt återseende med Rutan. Han har förberett sig hela veckan med att preppa sallad så att Rutan skulle bli glad. Det bars, kramades och gulladess en hel del med denna padda.

Vi bjöds på mat, fika och en massa dryck. Som vanligt så rullade jag där ifrån.

Killarna var ledsna när de skulle åka hem men farmor och Kalle kom snart att vara tillbaka för att vara barnvakter. Dock kommer Rutan att inte följa med, det har Alexander koll på.

Nu sussar killarna gott! Med tanke på att de inte ville somna i bilen så innebär det att vi får sovmorgon imorgon. Trevligt :)
En dag med rälsbussen och Lännakatten

Farmor & KallePosted by Camilla Thu, August 08, 2013 15:44:13
Idag har vi varit iväg med farmor och Kalle för att åka tåg. Vi började med att åka rälsbussen.


Som killarna har tjatat om detta. Det vart ju avbokat i förra veckan pga oväder men idag var det en perfekt dag för en tur på spåret.


Vi åkte till Marielund där vi tog en picknick framför tågen.


Därefter tog vi Lännakatten tillbaka till Faringe. Ett riktigt tuff-tuff tåg ända från 1912 talet.


Leo tvingade sin mor att stå ute när tåget åkte.


Lite svalt var det kan man säga och det var inte tal om att gå in och sätta sig ner. Killen limmade fast sig där ute.


När vi stod där ute så sa Leo "Wow, tänk att jag fick åka med världens snabbaste tåg". Det gick i max 40 km/t :)


Väl framme så vart det svårt att få med killarna hem. Vi stod kvar ett bra tag innan vi fick in dem i bilen igen.


Men när de väl satt i bilen så tog det 2 sekunder innan Leo somnade :)

Tack farmor och Kalle för en jätte trevlig dag!Kalas i Knutby

Farmor & KallePosted by Camilla Mon, July 29, 2013 20:51:12
Idag har vi varit på kalas för att fira Kalle. Vi har haft en toppendag med god mat, dryck och trevligt sällskap. Men vädret... puh, gisses så kvavt det var. Kändes som att vi satt i en bastu fast att inte solen var framme.

Farmor och Kalle har ett riktigt trumfkort hemma hos sig. En sköldpadda, Rutan. Man skulle kunna tro att det var hen som fyllde år med tanke på all den uppmärksamhet som hen fick.


Algot var kramsugen men det var inte Alexander.


Är det någon som verkligen älskar Rutan så är det Alexander. Han pratar ofta om hen och tjatade sådär skapligt mycket om att få hålla och krama Rutan. Han är nog den enda som jag känner som har pussat en sköldpadda *urk*.


Jag vet inte om känslorna är besvarade men det bryr sig Alexander inte om. Rutan säger inget och då är allt bra ;)

Farmor Kalle på besök

Farmor & KallePosted by Camilla Tue, February 15, 2011 10:04:11

Farmor Kerstin och Kalle var på besök i lördags. Det slog sitt personbästa med att stanna hela 6 timmar hos oss, innan de vart tvugna att åka hem till Rutan och fattigdom och elende. Å så Brolle förståss! Viktiga saker! smiley

Jag har blivit lite dålig på att dokumentera vårt liv och vardag och har därför inga kort från deras besök. Synd då Leo var som ett klistermärke på dem båda. De fick turas om att leka med tåg, klossar, bilar...you name it, he 's got it! Och framåt kvällen vart det kramkalas och då hade det varit utmärkt om kameran hade kunnat knäppa ett par kort eller två.

Vi fick en present av dem. Kan ni gissa vad detta är?

Ja, ja, ja....det är en sax men vad för sax? Kan ni komma på vad för tillfälle som denna sax sparar tid?

Som ni ser så prioriterar jag mina foto objekt. En saxjäkel kan jag fota men inte några kramakalas.

Åland 2010

Farmor & KallePosted by Camilla Wed, August 04, 2010 20:41:27

Här kommer några bilder efter en vecka på Åland tillsammans med hela stora familjen. Tog tyvärr inte så många bilder eftersom jag mest gick runt som en zombie och ville bara sova hela tiden.... smileyMåtte detta gå över snart...

Tack för en trevlig resa!

Kolla in dessa schyssta spiror! smiley

Leo gillar sin kusin Emma välldigt mycket vilket syns på dessa bilder där han tappert gör allt han kan för att få hennes uppmärksamhet.

Leo har även fått två nya idoler, Johan och Marcus! Leo njöta av varje sekund som han fick hänga med dessa coola killar! smiley

/Camilla

Farmor och källargubben

Farmor & KallePosted by Camilla Mon, June 14, 2010 08:12:03

I lördags fick vi besök av farmor och Kalle. Eller källargubben som han även kallas. Detta för att han har en tendens att komma krypandes upp från källaren där han snickrar på en massa bus.

Som vanligt vart bilden i motljus men.... Leo såg till att roa farmor med alla hans bilar och leksaker så nu sitter säkert farmor och är ledsen när hon inte har något att leka med hemma hos sig. Tyvärr kom inte källargubben med på bild men det får bli det nästa gång.

/Camilla