Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Fotograf Werner

HyssPosted by Camilla Sat, January 22, 2011 11:11:22

Det är farcinerande hur snabbt en 2,5åring kan lära sig saker, i dettafall mobilhantering.

Bara för några månader sedan så kunde Leo inte öppna min mobiltelefon och allt var frid och fröjd. Det har blivit ändring på detta och numera kan han navigera sig rätt bra till de funktioner han vill pyssla med. Han sätter på SVT play och väljer det Shaun avsnitt han vill titta på. Han kan även navigera sig runt bland mina foton och filmer och välja de snuttar han vill titta på.

Idag utökades kunskapen till att ta kort med mobilen. Micke nämnde för mig att han trodde att Leo hade tagit lite kort med min kamera. Det vart "bara" 59 få kort. Här är ett axplock.

Visst har killen talang?!Alltså den lilla killen som tar kort. Inte den stora killen framför kameran. Hans modelltalanger behöver....ja ni vet....smiley

Förbjuden frukt

HyssPosted by Camilla Sun, January 02, 2011 14:07:29

Även om baksmällan lyste med sin frånvaro, för mig i alla fall, så var vi alla rätt möra på nyråsdagen. Det enda rätta en sådan dag är att köpa "köpemat" vilket i vårt fall vart kinamat. Som ni alla säkert redan vet så har ju de flesta resturanger klubbor till barnen och då vi börjar bli lite stammis på kinahaket så var kinagubben inte sen med att ge Leo en klubba.

Hittills så har jag lyckats parera dessa erbjudan men denna gången hann jag inte. Och när Leo väl fick klubban i handen så vägrade han släppa den. Till min glädje så snuttade han på papprett vilket är ju harmlöst. Men han snuttade så febrilt på klubban att han tillslut kom in till godiset. En slurk och Leos snabba bedömningn vart "mmm, gott!". Mmmm, tror jag det! Tror ni att vi fick tillbaka klubben? Skulle inte tro det va. Nåja, ibland får man väl blunda för sina principer även om jag hoppas, och fortfarande jobbar efter, att det ska dröja ett tag innan lillskiten ska äta godis.

Så farmor/svärmor och mamma/mormor, godisförbudet gäller fortfarande! smiley

Yeah right!

HyssPosted by Camilla Wed, November 24, 2010 14:01:30

Jag svär att det var en Doberman som bröt sig in och gjorde detta ....!