Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Hårt att ligga på topp

SjukdomPosted by Camilla Mon, July 24, 2017 16:10:08
Jag var helt övertygad om att killen bara var slutkörd efter en intensiv semesterveckan men efter att ha sovit i soffan i en timme vaknade han med knallröda ögon och varm panna. Killen har feber och är nu sängliggandes.
Nu är det ingen hög feber så jag tror/hoppas på att den går över fort. Det finns en inplanerad date med Stardharna och den vill ingen missa.

En segdragen jäkel

SjukdomPosted by Camilla Sun, April 17, 2016 15:10:23
Jag börjar bli redigt trött på detta. I veckan gick jag hem från jobbet eftersom jag inte mådde så bra. En redig förkylning, kraxande röst och en fjuttfeber som inte riktigt vill försvinna.

Jag har också delat med mig av min förkylning, generös som jag är. När jag hämtade Leo från skolan i fredags var det en febrig kille som däckade i soffan. På Alexander har förkylningen satt sig på ögat, ett blodsprängt öga som skulle vara mycket passande till Halloween.

Killarna börjar förvisso bli bättre (tack!) men för egen del så hasar jag vidare i min sparkdräkt. Jag är redigt trött på detta, känns som att nu har jag gjort mitt och det är dags att kvickna till.

Vabbruari 2.0

SjukdomPosted by Camilla Mon, February 22, 2016 17:53:50
Alexander var feberfri i söndags. Skönt! Då gick Leo in med sin feber. Varför sluta med vabben när man kan fortsätta.

Alexanders öron var dock inte helt nöjda med att gå tillbaka till dagis så under natten fixade de lite öroninflammation.

Ja så vi fortsätter vårt vabbande.


Vabruari

SjukdomPosted by Camilla Thu, February 18, 2016 15:32:18
I lördags var vi hos min syster för att fira Edda som fyllt 1 år. Innan träffen så ringde min syster och sa att både Edda och Tyr varit sjuka och att de fortfarande var förkylda.

Eftersom man inte får vara en curlingförälder så sa jag att "en förkylning har väl ingen dött av, klart att vi kommer".

Big mistake! I måndags vaknade Alexander med feber som stadigt ökat under veckan till att landa på runt 40 grader. Som vanligt toppar vi härligheten med hans hosta som inte fixar sjukdom och förkylning.

Stackarna, han hostar non-stop och sover dåligt på nätterna. Som det ser ut nu så verkar det inte vända så det är ett segdraget virus som han dras med.

Ja, roligare än så här har vi inte i vårt hem. Tjoho!


Vad roligt! Magsjuka!

SjukdomPosted by Camilla Wed, February 05, 2014 16:09:06
Så där, då är fall nr 2 upphämtat från dagis då han blivit magsjuk. Gubben ligger redan däckad, jag har eventuellt haft en mildare grad av magsjuk. Så då återstår bara Alexander. Nedräkningen börjar....

Detta är min bästa vän för kommande dagar.Wish us luck!

Bedriften av att få träffa en läkare

SjukdomPosted by Camilla Tue, November 12, 2013 11:54:56

Svensk sjukvård är säkert bra men inte idag. Jag är inne på dag 8 som sjuk och det innebär att min arbetsgivare vill ha ett läkarintyg.

Jag ringde till Capio vårdcentral som hänvisade mig till deras drop in tider. När jag kom dit i morse så fick jag meddelande om att jag inte kunde få träffa läkaren då det var fullbokat. De ansåg att det var företagshälsovården som skriver ut läkarintyg från dag 8. Jag går tillbaka till bilen och ringer till företagshälsovården som förstod inte alls varför jag ringde till dem. De skriver inte ut läkarintyg av detta slag och har inga akuta tider. De hänvisade tillbaka till vårdcentralen.

Eftersom jag inte fick komma till Capio så ringer jag till Löwenströmska vårdcentral, dit vi går med barnen. Jag har alltid varit nöjd med denna vårdcentral men jag fick inte komma dit eftersom jag inte är listad hos dem (så mycket för det fria valet av sjukvård). Jag försökte därför att lista mig på en gång men det får man inte göra under pågående sjukdom.

Jag åker därför till närakuten på Löwenströmska och får komma in. Efter att jag betalat 200 kronor fick jag träffa en läkare som skrev sjukintyget plus penicillin.

Jag måste erkänna att jag känner mig skapligt irriterad på dessa turer. Att få betala 200 kronor är väl en sak men att jag ska ta upp en akut tid för ett intyg känns helt fel. Nu var det lugnt på akuten så jag tror inte att jag stod i vägen för en patient med akutare besvär men ändå. Jag förstår inte riktigt varför jag ska behöva åka till en akutmottagning för ett papper. Det känns helt fel. Ska jag behöva lista mig på flera vårdcentraler för att veta att jag kan få hjälp när jag behöver det?

Måtte jag aldrig bli sjuk så här länge igen.Fars dag

SjukdomPosted by Camilla Sun, November 10, 2013 21:02:46
Det här är ju helt sanslöst. Jag fick 2 feberfria dagar men så idag börjar jag om på nytt. Hög feber och däckad. Jag är så trött på det här nu och vill bara bli frisk.

Innan febern kom tillbaka hann vi faktiskt att fira fadern i huset. Ett specialpaket, som Leo hade gjort, innehöll en kaffe mugg med texten "U R THE BEST". Precis vad Micke önskat sig hela tiden ;)

Nu smiter jag tillbaka till min håla och fortsätter med det jag gjort hela veckan, sova.Multitasking

SjukdomPosted by Camilla Wed, November 06, 2013 13:38:17
Idag fick jag sällskap av Leo som hade en högre temp och verkade vara seg utöver det vanliga. Nu tror jag att han är rätt ok ändå men jag är sänkt och orkar bara inte underhålla barnet. Så idag har det blivit mycket tv tittande, bara tv om jag ska vara ärliga. Ja jag vet, ingen bra lösning men ibland har nöden ingen lag och en dags tv tittande lär nog inte göra någon större skada på barnets utveckling.

Jag hyrde en film igår som jag inte orkade se klart igår. Eftersom det är ingen barnvänlig film och då den ska lämnas tillbaka om några timmar så försöker jag mig på lite multitasking.

Kollar mail, ser på min film och samtidigt har jag ett öga på Leos film. Nu vet jag att han tittar på en film som han sett tusen gånger men ibland vill han ha sällskap så jag har lurar på bara ena örat.


Mer effektivt än så här kan det inte bli.


Sjuk

SjukdomPosted by Camilla Tue, November 05, 2013 19:05:19
Jag trodde att jag bara var jäkligt trött. Det har varit alldeles för många sena kvällar så det var väl inte så konstigt att jag kände mig sänkt igår. Men under natten fick jag ont i halsen och frös som tusan och mycket riktigt, på morgon visade det sig att jag hade feber. Trodde/hoppades att dagens sova-hela-dagen kur skulle hjälpa men utvecklingen gick åt fel håll och jag fick mer feber. Puh! Känner att jag har inte riktigt tid att vara sjuk nu. Har en tårtleverans på lördag plus ett dop som vi ska närvara på. Skulle vara tråkigt att missa båda.

Nåja, jag får se till att ordna en cocktail med Alvedon och Ipren och sova vidare helt enkelt.Eländes elände

SjukdomPosted by Camilla Thu, June 20, 2013 11:00:16
Vi har fått in en ettrig förkylningsbacill i huset. För veckan var Leo hemma, jag var däckad i helgen och nu är det dags för Alexander och Micke.

Alexander har nog det jobbigast då ögonen klibbar igen och han har 40+ i feber.

Så precis som förra midsommarafton så blir Alexander hemma. I år har vi dock valt att jag och Leo åker till landet över dagen för att fira midsommar. Skönt att få komma till landet men tråkigt att det inte blir i samlad familjeskara.

Next »