Familjen Werner

Familjen Werner

Om bloggen

Välkommen till vår familj!Här delar vi med oss av vårt liv och vår vardag. Ta det för vad det är. Desto roligare blir det om du har lust att dela med dig av din vardag! Må så gott!

Berit middag

Farfar & BeritPosted by Camilla Tue, June 18, 2013 22:14:08

Ikväll har vi haft förmånen att ha haft besök av farfar och Berit. I vanlig ordning stod Berit för prat- och mat vin plus middag. Så skönt och trevligt mitt i en vardag. I vanlig ordningen hann jag inte med att dokumentera kvällen men det är väl ett tecken på att vi hade det kul :)

Tack för ikväll! Och ja Berit, vi är genuint intresserade av stora växter till vårt vardagsrum så du får gärna kolla med dina kontakter om det finns stor växter till skänks :)

Prat vin & mat vin

Farfar & BeritPosted by Camilla Thu, December 06, 2012 21:43:05

Ikväll fick vi en mycket trevlig avrundning på denna torsdagskväll. Farfar och Berit kom förbi för att se vårt fashionabla (skitstökiga) hem, krama på våra barn och äta en middag helt enligt kostcirkeln (alltså pizza).

Berit har skapat en ytterst trevlig tradition med att ha med sig både prat vin och mat vivn. Det handlar alltså om en flaska vin som vi smuttar på när vi pratar och är trevliga mot varandra. Den andra flaskan är rent mat vin, alltså vin vi inmundigar under middagen. Ytterst trevligt initiativ, lite lyx mitt i veckan.

Barnen fick födelsedagspresenter i efterhand och vi bjöd på pizza. Eftersom vårt kök är(fördjävligt)... fortfarande under konstruktion så vart detta den lättaste och kanske godaste lösningen för middagen.

Sedan till kvällens stora överraskning. Alexander är välldigt reservernade mot människor, han gör ingen skillnad på släktingar och vänner. Alla är livsfarligar i hans värld. Men ikväll har han överraskad allt och alla. Som han dansade, hoppade, busade och fjantande sig för Berit har vi då inte sett på länge. Det var Berit som gällde för hela slanten. Stackars Berit fick ingen lugn stund utan fick "plågas" med att ha en liten hulligan i sin närhet mest hela tiden. Det var riktigt kul (och förvånande) att se Alexanders fullständiga glädje över att showa föra henne.

Med båda pizza och vin i magen så är det läggdags för mamma. Både jag occh killarna kommer att sussa gott i natt.

En skitdålig bild men jag ville så gärna ta kort på killarna när de hade fullt upp med att aktivera Berit. Det såg så mysigt ut. Och mobilkameran var det som låg närmast till hands så det vart bättre än inget kort alls.

The Werners

Farfar & BeritPosted by Camilla Mon, March 22, 2010 09:23:58

Se vilket fint kort på tre generationer Werners!

Från vänster har vi farfar/morfar Gunnar, i hans knä sitter kusin Victor, brevid har vi pappa Micke med Leo, motvilligt, i sitt knä. Det som inte syns på kortet är att jag stod och hoppat som en heffaklump bakom Anne, som tog kortet, för att Leo skulle stanna kvar och eventuellt bjuda på ett leende.

Foto av Anne Werner

/Camilla